Privatlivspolitik

Vi har hos Frivilligcenter Aarhus udarbejdet en privatlivspolitik, der skal sikre, at vi behandler dine personlige oplysninger korrekt. Der er også en privatlivspolitik specielt lavet for deltagere i vores selvhjælpstilbud.

Sådan behandler vi personoplysninger

Vi behandler kun personoplysninger til bestemte formål og ud fra legitime interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige for at opfylde de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når vi ikke længere har brug for dem. Vi behandler kun de oplysninger, vi får angivet fra dig, eller som er offentligt tilgængelige.

Du kan altid få rettet dine oplysninger

Du har altid ret til at få indsigt i vores oplysninger om dig, og hvordan vi bruger dem. Samtidig kan du altid få rettet dine oplysninger, så de er korrekte. Det er vigtigt, at vi får besked ved ændringer i f.eks. kontaktoplysninger.

Læs vores privatlivspolitikker 

Du kan finde privatlivspolitikken for Frivilligcenter Aarhus i sin fulde længde herunder. Længere ned kan du også læse den privatlivspolitik vi har lavet specielt ift. deltagere i vores selvhjælpstilbud. Har du problemer med at se politikken på en mobil enhed, kan du i stedet klikke på linket nedenfor.