Medlemstilbud

Vi har en lang række tilbud til jer, når I som forening er medlem af Frivilligcenter Aarhus. Det gælder alt lige fra lån af lokaler, til rådgivning og kurser.

Du kan også få hjælp til at starte en ny forening eller udvikle et nyt initiativ, også selvom du ikke er medlem.

Læs mere om støtte til opstart her.

Vil du også være medlem af Frivilligcenter Aarhus og nyde godt af de mange gode tilbud? Det er nemt at tilmelde sig og koster kun 300 kr. om året.

Lån af lokaler

Som medlem får din forening adgang til at bruge vores lokaler til foreningsaktiviteter og til internet, kopimaskine og køkken.

Kontorplads

Som medlem har din forening mulighed for at få en fast kontorplads og blive en del af husets faglige og sociale fællesskab.

Kurser

Vi udbyder løbende kurser, temamøder og foredrag med forskellige temaer, som kan styrke foreningernes arbejde. Alle kurser er gratis for medlemmer.

Rådgivning

Som medlem af Frivilligcenter Aarhus kan din forening få rådgivning om alle aspekter af frivilligt socialt arbejde. Vi deler meget gerne ud af vores viden, netværk og erfaring og vil gøre vores bedste for at hjælpe jer godt videre.

Foreningsnetværk

Din forening kan også blive medlem af ét af vores foreningsnetværk og udveksle erfaringer med andre foreninger, der f.eks. har samme målgruppe eller arbejdsmetode.

Arrangementer

Vi afholder mange forskellige og spændende arrangementer i løbet af året, som f.eks. årsmødet og generalforsamlingen.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for at modtage seneste nyheder om events og arrangementer her.