Frivilligcenter Aarhus

Velkommen til Frivilligcenter Aarhus! 

Vi er her for at hjælpe dig! Som paraplyorganisation for det frivillige sociale arbejde i Aarhus Kommune er det vores fornemste opgave at gøre det lettere at være frivillig, at drive forening eller at finde et fællesskab i foreningslivet.

Vi hjælper foreningerne

Vi arbejder hele tiden på at støtte, synliggøre og udvikle det frivillige foreningsliv. På den måde hjælper vi vores medlemsforeninger med at gøre det, de er bedst til: At hjælpe sårbare og udsatte mennesker i Aarhus Kommune. 

Vi tilbyder blandt andet lokaler, kurser, netværk, rådgivning og støtte til opstart. Vi hjælper også med at skabe synlighed eller finde den rette samarbejdspartner.

Læs mere om vores medlemstilbud her.

Vi hjælper dig med at gøre en forskel

I det frivillige foreningsliv kan du gøre en forskel for andre og for dig selv. Vi hjælper dig med at blive frivillig i den helt rigtige forening – eller med at finde det helt rigtige foreningstilbud. Ved at gøre alle muligheder overskuelige og synlige, gør vi det nemt at engagere sig.

Læs mere om frivilligsamtaler her.

 Vi udvikler frivilligheden

I Frivilligcenter Aarhus arbejder vi med en række udviklingsprojekter, som handler om nye typer engagement og medborgerskab. Vi bygger bro mellem foreningsliv, erhvervsliv og kommune – og hjælper nye samarbejder i gang.

Læs mere om vores projekter her.