FrivilligBørs Aarhus 2017

Tak for en fantastisk FrivilligBørs Aarhus 2017!

Frivilligcenter Aarhus og Magistratafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse afholdte FrivilligBørs Aarhus 2017 den 23. maj, hvor 72 af Aarhus' virksomheder, institutioner og foreninger deltog og indgik 105 aftaler om udveksling af ressourcer. Tak til alle deltagere for at styrke den sociale ansvarlighed i Aarhus!

Arbejdsgruppen bag frivilligbørsen går nu ind i evalueringsfasen, og vi har derfor en bøn til jer: Vi håber, at I vil være med til at evaluere frivilligbørsen, så vi kan gøre konceptet endnu bedre for jer. I kan finde evalueringsskemaet her.

Se TV Østjyllands indslag om FrivilligBørs Aarhus 2017 her.

Se børskataloget for FrivilligBørs Aarhus 2017 ude i højre side.

Følg FrivilligBørs Aarhus på Facebook for opdateringer.

Skriv til mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk, hvis du gerne vil i kontakt med arbejdsgruppen bag FrivilligBørs Aarhus.

 

 

 

 

FrivilligCenter Aarhus og Magistratafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse afholder FrivilligBørs Aarhus 2017 tirsdag den 23. maj kl. 16.00-19.00 i foyeren på Godsbanen med to timers FrivilligBørs og efterfølgende forplejning og mulighed for at netværke. Alle Aarhus’ private virksomheder, offentlige institutioner og frivillige sociale foreninger er inviteret til begivenheden, hvor der vil være mulighed for at netværke og udveksle ressourcer på tværs af sektorer og dermed bidrage til at udvikle og styrke lokalområdet i fællesskab.

Se listen over deltagere og deres tilbud og efterspørgsler ved FrivilligBørs Aarhus 2017 i børskataloget ude i højre side af skærmen.

Deltagelse i FrivilligBørs Aarhus 2017 er gratis, og det er muligt at tilmelde op til to repræsentanter. Tilmeldingsfristen er overstået, og din tilmelding kan derfor ikke blive registreret i børskataloget. Vi har dog fortsat ledige pladser til frivilligbørsen, og du kan derfor stadig tilmelde dig - dog uden at blive registreret i børskataloget. Tilmeld dig frivilligbørsen her. Er du i tvivl om, hvilke ressourcer du kan udveksle på frivilligbørsen, kan du se børskataloget og aftalekataloget fra sidste års frivilligbørs.

Har du spørgsmål angående frivilligbørsen, eller vil du gerne have hjælp og sparring omkring din tilmelding, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk eller telefon: 61 35 41 11. Du kan desuden lære mere om frivilligbørsen i denne video, hvor leder af FrivilligCenter Aarhus, Louise Morell Holm, forklarer visionen bag frivilligbørsen. Du kan også se TV2 Østjyllands reportage fra FrivilligBørs Aarhus 2016 for at få et indtryk af, hvordan frivilligbørsen foregår. Du kan desuden følge FrivilligBørs Aarhus på Facebook for løbende opdateringer på begivenheden. Slutteligt opfordrer vi dig til at læse sektionerne nedenfor, hvor vi har besvaret en række spørgsmål angående frivilligbørsen.

Hvad er programmet for FrivilligBørs Aarhus 2017?

Hvordan tilmelder jeg mig FrivilligBørs Aarhus?

Hvad får jeg ud af at deltage i FrivilligBørs Aarhus?

Hvad kan jeg udveksle på FrivilligBørs Aarhus?

Hvordan indgår jeg udvekslingsaftaler på FrivilligBørs Aarhus?

Hvem kan deltage ved FrivilligBørs Aarhus?

Hvordan forbereder jeg mig til FrivilligBørs Aarhus?

Hvordan gør jeg mig synlig på FrivilligBørs Aarhus?

Hvordan melder jeg afbud til FrivilligBørs Aarhus?

Hvordan kan jeg give og kritik til FrivilligBørs Aarhus?

Hvad er konceptet bag FrivilligBørs Aarhus?

Hvordan kan jeg blive frivillig/samarbejdspartner for FrivilligBørs Aarhus?

Hvordan får jeg pressemateriale til FrivilligBørs Aarhus?

 

FrivilligBørs Aarhus 2017 arrangeres af FrivilligCenter Aarhus og Magistratafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse i samarbejde med:

logo med AKcenter koral     Logo aarhus kommune     rsz logo3
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Projekt frivillig
Find forening