Socialt udsatte

Denne kategori spænder bredt over mange forskellige slags målgrupper som fx ældre, ensomme og handicappede. Ældre har også sin helt egen kategori, hvor specifikke tilbud målrettet ældre kan findes, ligesom handicappede også har sin egen kategori, hvor der er tilbud målrettet til handicappede. Tilbus til hjemløse findes som underkategori.

I denne kategori kan du finde tilbud om besøgstjenester, caféer og væresteder.

Arbejdsskadeklubben
Arbejdsskadeklubbens formål er at vejlede om arbejdsskader og skabe forståelse af egen situation.
Behandl os ordentligt
”Behandl os ordentligt” er en græsrodsbevægelse for folk uden for arbejdsmarkedet på overførelsesindkomst samt alle i arbejde som har lyst og er utilfredse med den måde folk på overførelsesindkomst bliver behandlet på.
Café Exit
Exit er en organisation, som gennem kultureftermiddage, job‐ og uddannelsesvejledning,juridisk rådgivning, kunstprojekter, samtaler med terapeut og psykolog og meget mere ønsker at støtte ex‐indsatte og indsatte, der gerne vil ”starte på en frisk”.
Café Parasollen
Café Parasollen er et alkohol/stoffrit sted, hvor alle er velkommen, og det er "kirkens dagligstue" og "mors køkken".
Den Mobile Retshjælp
Den Mobile Retshjælps opgave er at give gratis juridisk hjælp over telefonen, via e-mail og ved personlig møde efter aftalte til alle borgere og enhver der opholder sig i Danmark.
Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904
Børnehjælpsdagen er en hjælpeorganisation, der støtter anbragte børn og udsatte unge i Danmark
Foreningen Frivillig Åben Dialog Netværk
Vi tilbyder et fleksibelt, gratis og hurtig hjælp tilbud for borgere i Aarhus og omegn. Vi tilbyder at afholde Åben Dialog samtaler med dig og dit netværk. Vi tilbyder at komme hjem til dig eller et andet sted du foretrækker. Vi kan tilbyde en eller flere samtaler.
Fredenskirkens besøgstjeneste
Fredenskirkens Besøgstjeneste skaber kontakt imellem folk med lyst og overskud til at blive besøgs- eller motionsven og personer, der kan have brug for og glæde af en sådan kontakt.
Fødevarebanken
Fødevarebanken er en forening, som formidler industriens friske overskudsmad videre til organisationer som arbejder med socialt udsatte. Derved bliver industriens overskud til gode måltider for Danmarks socialt udsatte børn, unge og voksne på krisecentre, væresteder for hjemløse.
Følgeven Aarhus
thumb_Logo_Foelgeven (3)
Følgeven Aarhus matcher psykisk sårbare voksne med frivillige følgevenner. De to skal gå til en fritidsaktivitet sammen. Formålet er at forbedre mulighederne for at dyrke sin fritidsinteresse, møde nye mennesker og indgå i nye fællesskaber.
«StartForrige1234NæsteSlut»
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening