Seksuelt misbrug og vold

I denne kategori finder du tilbud som behandlingstilbud og rådgivning. Tilbuddene henvender sig til seksuelt misbrugte og voldsramte.

Leder du efter tilbud om rådgivning til udenlandske kvinder om vold, findes de ikke i denne kategori men under kategorien ”Udenlandske kvinder” under rådgivningstilbud.

Bryd Tavsheden
Bryd Tavsheden hjælper børn og unge der er udsat for familievold eller kærestevold. Vi tilbyder anonym, professionel rådgivning over telefon, chat og webbrevkasse.
CSM Midt Nord - Frivilligsektionen
CSM Midt Nord - Frivilligsektionen er en åben, anonym rådgivning for mennesker, der har været udsat for incest eller andet seksuelt misbrug i barndommen.
Dialog mod Vold
Dialog mod Vold tilbydes behandling til mænd, der har været voldelige overfor deres partnere, men er du kvinde og udøver vold mod dine nærmeste, har du også mulighed for at komme i et behandlingsforløb.
Hjælp Voldsofre
Hjælp Voldsofre er en apolitisk og humanitær landsforening, der yder hjælp til ofre for vold, voldtægt, røveri og incest.
Joan Søstrene
Joan-Søstrene giver støtte, hjælp og råd til enhver kvinde over 18 år, der har været udsat for incest, vold, voldtægt, sexchikane eller trussel om vold.
Kvisten
Kvisten er et støttecenter for personer og pårørende til personer, der har været udsat for seksuelle overgreb.
Landsorganisationen Kris (Kristen terapi og Rådgivning for Incest-ofre og Seksuelt misbrugte)
Kris er en fælleskirkelig, tværfaglig organisation med det sigte at rådgive/hjælpe seksuelt misbrugte, deres familier, partnere og børn i og udenfor kirkerne og informere om seksuelt misbrug indenfor/udenfor kirkerne.
Midtjysk Spor
Midtjysk Spor er en lokalafdeling af Landsforeningen Spor for voksne med senfølger efter seksuelle overgreb. Vi tilbyder foredrag og andre aktiviteter til at fremme synliggørelsen af senfølger og skabe netværk.
Pårørende Foreningen for Seksuelt Krænkede
PFSK arbejder for at sikre seksuel sundhed og seksuelle rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, politisk-religiøs eller seksuel præference, og social- eller ægteskabelig status.
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening