Øvrige

Bazen
Bazen er et aktivitets- og værested for unge mennesker i alderen 15 år og op efter med sociale og/eller psykiske vanskeligheder.
Bedre Psykiatri Aarhus
BEDRE PSYKIATRI er en landsforening for pårørende til psykiske syge.
Café Kaffegal
Café Kaffegal er en socialøkonomisk virksomhed, hvis mission er at skabe et bedre samfund for psykisk sårbare mennesker igennem faglig og social opkvalificering. Vores café bliver derfor drevet af professionelle kokke, frivillige og psykisk sårbare mennesker ansat på særlige vilkår.
De Splittergale
De Splittergale er en musik- og gøglertrup og de fleste af truppens medlemmer har, eller har haft, en eller anden form for sindslidelse, og derfor fungerer gruppen også som en stærk selvhjælpsgruppe for de enkelte medlemmer.
Gallo Forlaget
Gallo Forlaget støtter ukendte og mindre kendte, talentfulde forfattere og skribenter med udgivelse af deres værker. Forlaget søger at fremme kendskabet til disse, ikke mindst forfattere, der har det svært psykisk og socialt.
Gallo Huset
Gallo Huset Økologisk Café er et informationscenter om psykiatrien, og det er også en arbejdsplads for psykiatribrugere som frivillige eller i skånejob. Alle er velkommen til at bruge vores økologiske café.
Gallo Kriserådgivning
Gallo Kriserådgivning er en åben, frivillig kriserådgivning, som tilbyder psykologisk støtte, rådgivning og behandling til alle, der oplever behov herfor.
Katrines Venner
Katrines Venners tilbyder møder, udflugter, udlejning af fritidshus og loppemarked til sindslidende og deres pårørende.
Klubben Fristedet
thumb_Fristedets logo smal grøn
Klubben Fristedet er et værested for mennesker med sindslidelse eller psykosociale problemer. Klubbens aktiviteter har til formål at styrke den personlige udvikling med henblik på forbedring af livskvalitet, egne kompetencer og bidrage til social inklusion.
PsykInfo Midt
PsykInfo er et informationscenter, der tilbyder oplysning og rådgivning om sindslidelser, behandling, sociale forhold, aktivitetstilbud og samvær med psykisk syge.
«StartForrige12NæsteSlut»
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening