Psykisk sårbarhed

I denne kategori finder du tilbud til psykisk sårbare inddelt i undergrupper, som henvender sig til konkrete problemstillinger. Under kategorien øvrige findes tilbud, som henvender sig mere generelt til psykisk sårbare. Tilbud til folk med asperges, autisme og ADHD findes under målgruppen sygdom.

123TAL
123TALs formål er at afhjælpe folk med deres taleskræk/præsentationsangst ved at lade medlemmerne øve sig i at tale foran en forsamling.
Angstforeningen Aarhus - Selvhjælpsgrupper
Angstforeningens formål er at udbrede kendskabet til angstlidelser og behandlingsmuligheder, samt at formidle kontakt mellem folk med angst.
Anonyme Overspisere (OA)
OA er et fællesskab af mennesker, som, ved at dele erfaring, styrke og håb, er under helbredelse fra tvangsmæssig overspisning.
Bazen
Bazen er et aktivitets- og værested for unge mennesker i alderen 15 år og op efter med sociale og/eller psykiske vanskeligheder.
Bedre Psykiatri Aarhus
BEDRE PSYKIATRI er en landsforening for pårørende til psykiske syge.
Cafe ODA
Cafe ODA er en social Cafe for mennesker med ikke psykotiske lidelser så som OCD, Depression, Angst, bipolar.
Café Exit
Exit er en organisation, som gennem kultureftermiddage, job‐ og uddannelsesvejledning,juridisk rådgivning, kunstprojekter, samtaler med terapeut og psykolog og meget mere ønsker at støtte ex‐indsatte og indsatte, der gerne vil ”starte på en frisk”.
Café Kaffegal
Café Kaffegal er en socialøkonomisk virksomhed, hvis mission er at skabe et bedre samfund for psykisk sårbare mennesker igennem faglig og social opkvalificering. Vores café bliver derfor drevet af professionelle kokke, frivillige og psykisk sårbare mennesker ansat på særlige vilkår.
Dansk PTSD Forening
Vi vil udbedre viden om PTSD Til Alle landets kommuner hospitaler psykiatrien regioner læger og andre behandlere i hele dk.
De Splittergale
De Splittergale er en musik- og gøglertrup og de fleste af truppens medlemmer har, eller har haft, en eller anden form for sindslidelse, og derfor fungerer gruppen også som en stærk selvhjælpsgruppe for de enkelte medlemmer.
«StartForrige1234NæsteSlut»
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening