Misbrug & afhængighed

I denne kategori finder du tilbud indenfor områderne misbrug og afhængighed. Kategorien er opdelt efter, hvilken form for misbrug og afhængighed, der er tale om, som fx ’Alkohol’, ’Piller og medicin’, ’Sex og afhængighed’ og ‘Stoffer og narkotika’. Under de forskellige underkategorier findes tilbud om rådgivning, væresteder og støttegrupper for pårørende.

Al-Anon Familie Grupperne
Al-Anon Familiegrupperne er et fællesskab for slægtninge og venner af alkoholikere, som deler erfaringer, styrke og håb for at kunne løse problemer.
Alateen i Fredericia
Alateen er et fællesskab af unge Al-Anon medlemmer, normalt teenagere, hvis liv er påvirket af, at en anden drikker.
Anonyme Alkoholikere (AA)
Anonyme Alkoholikere er et fællesskab af mænd og kvinder, der deler erfaring, styrke og håb for at kunne løse deres fælles problem og derigennem hjælpe andre til at komme sig af alkoholisme.
Anonyme Sex og Kærligheds Afhængige (S.L.A.A.)
S.L.A.A. tilbyder hjælp til alle, der har en sex- eller kærlighedsafhængighed eller begge dele, og som ønsker at gøre noget ved det ved hjælp af De tolv trin i S.L.A.A.
BenzoRådgivningen (SIND)
BenzoRådgivningen er et tilbud om information og rådgivning til mennesker der, af den ene eller den anden årsag, er blevet afhængige af sove- og nervemedicin (benzodiazepiner).
Café Exit
Exit er en organisation, som gennem kultureftermiddage, job‐ og uddannelsesvejledning,juridisk rådgivning, kunstprojekter, samtaler med terapeut og psykolog og meget mere ønsker at støtte ex‐indsatte og indsatte, der gerne vil ”starte på en frisk”.
Det Blå Sted (Blå Kors)
Det Blå Sted er et socialt dagtilbud til misbrugere, ensomme, udstødte og mennesker med behov for nyt netværk og for at være et sted uden alkohol og rusmidler.
NA (Narcotics Anonymous)
NA er et ikke-kommercielt fællesskab eller samfund af mænd og kvinder, for hvem stoffer var blevet et væsentligt problem.
Nar-Anon
Nar-Anons hjælper stofmisbrugeres pårørende og venner gennem møder, personlig støtte og telefonkontakter.
Reden - KFUKs sociale arbejde
Reden er et fristed for kvinder i en svær livssituation.
«StartForrige12NæsteSlut»
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening