Udenlandske kvinder

I denne kategori finder du tilbud til udenlandske kvinder som undervisning, kurser og rådgivning. Her findes også interkulturelle tilbud som mentorordninger og netværkstilbud.

Café Anna
Café Anna er en forening, hvis formål er at skabe et sted, hvor kvinder og deres børn fra alle kulturer og i alle aldre kan møde hinanden på en hyggelig måde.
Connect (URK)
Projektet er et mentorprojekt for unge etniske minoritetskvinder i alderen 18 - 30 år, som enten har været på et kvindekrisecenter eller været i kontakt med LOKK på anden måde eller på anden vis har brudt med deres (familie) netværk.
Den Aktive Kvindeforening
Den Aktive Kvindeforening tilbyder kulturelle arrangementer, underholdende, sportslige, og lærerige aktiviteter for både mødre og børn.
Den Somaliske Kvindeforening i Danmark
Den Somaliske Kvindeforenings formål er at styrke og synliggøre de somaliske piger og kvinders position og muligheder i samfundet både nationalt og internationalt.
Interkulturel Kvindeforening
Interkulturel kvindeforening har til formål at skabe et mødested for kvinder og arbejde for at fremme medlemmernes kultur, samt formidle information om indvandrer- og dansk kultur.
Kvindehuset i Aarhus
Kvindehuset er et aktivitetshus for alle kvinder i Aarhus hvor man kan deltage i forskellige aktiviteter, slappe af og møde andre kvinder.
Kvindemuseets kulturmøder
Kvindemuseets kulturmøder skaber en-til-en-relationer mellem kvinder med flygtninge/indvandrerbaggrund og kvinder solidt forankret i det danske samfund.
Netværk mellem kvinder (URK)
Netværk formidler kontakt mellem frivillige danske kvinder og kvinder med en anden etnisk baggrund end dansk.
Peace and friendship international organization
A voluntary, non-profit humanitarian organization, an independent local and international organization.
Piger på Tværs
PPT laver mange forskellige ting, fra sport til pigefester, fra arrangementer til åbent hus og meget andet og henvender sig til piger i alderen 13-25 år.
«StartForrige12NæsteSlut»
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening