Flygtninge & indvandrere

I denne kategori finder du tilbud målrettet flygtninge og indvandrere og ’Udenlandske kvinder’, som er oprettet som underkategori. Herunder finder du tilbud målrettet specifikt mod kvinder, som er flygtninge eller indvandrere.

Leder du efter tilbud målrettet specifikt mod grønlændere, så kig under målgruppen ’Grønland’.

Her er tilbud om kurser, undervisning og rådgivning, samt interkulturelle tilbud som mentorordninger og netværksdannelse.

Aarhus Internationale Forening
Foreningens formål er at støtte børn og unge med anden etnisk baggrund i alderen 11-25 år.
Al Nour ungdomsforening
Al Nour ungdomsforening arbejder for at opfylde kulturelle, underholdnings- og uddannelsesmæssige behov hos unge indvandrere.
AYAD - Afghan Youth Organization in Denmark | Aarhus
AYAD arbejder for at styrke sammenholdet mellem unge afghanere i Danmark gennem samfundsrelaterede projekter og sociale aktiviteter.
Bilauget
Socialt samvær omkring aktiviteten biavl. Fællesskabet består af folk med mange forskellige baggrunde. Der tales på dansk, arabisk og engelsk.
Bonus Aarhus Udruzenje
BONUS er en frivillig forening af unge med rødder i Bosnien-Hercegovina, der bor, studerer og arbejder i Danmark. Foreningen organiserer sjove og farverige fester, og interessante debatoplæg og foredrag.
Bydelsmødre i Kvindehuset
Kvindehusets bydelsmødre kan hjælpe med det danske sprog, skabe nye netværker og oplyse om rettigheder og pligter, børneopdragelse, skole og fritid og kost og motion.
Café Anna
Café Anna er en forening, hvis formål er at skabe et sted, hvor kvinder og deres børn fra alle kulturer og i alle aldre kan møde hinanden på en hyggelig måde.
Connect (URK)
Projektet er et mentorprojekt for unge etniske minoritetskvinder i alderen 18 - 30 år, som enten har været på et kvindekrisecenter eller været i kontakt med LOKK på anden måde eller på anden vis har brudt med deres (familie) netværk.
Dansk Anatolien Ungdom - Ungdomsværkstedet
DAU-Ung er et social fællesskab for børn og unge med rødder i Anatolien og Danmark.
Dansk Palæstinensisk Venskabsforening
Dansk Palæstinensisk Venskabsforening har til formål at øge forståelsen af det palæstinensiske folks skæbne historisk og kulturelt.
«StartForrige12345NæsteSlut»
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening