Rådgivning og støtte

baba – Fædre for Forandring
baba - Fædre for forandring arbejder for at styrke fædres deltagelse i børns liv. baba tilbyder et koncept for en fædreindsats, der er bæredygtig, let tilgængelig og tilpasset målgruppen af fædre.
Baglandet
Baglandet er mødested og rådgivning for nuværende og tidligere anbragte børn, unge og voksne.
Børnenes Konvention
Formidling om børns rettigheder og børnekonventionen.
Café Egå
Hver onsdag kl. 19.00-21.00 på Bosted på Egå Mosevej • Social café-hygge • Hverdagsrådgivning • Samtaletræning • Cykelværksted
Change To Champions
thumb_15590011_1311109635578940_3825440315821352837_n
Change To Champions er en frivillig organisation, som har til formål, at hjælpe familier med dårlig økonomi, til at betale deres kontingenter eller lignende, i sin sportsforening.
FBU Forældrelandsforeningen, Region Midtjylland
FBU ForældreStøtte tilbyder uvildig, kvalificeret rådgivning og støtte til forældre, som er i kontakt med kommunen, fordi deres barn har behov for særlig støtte.
FBU ForældreStøtte
Tilbyder uvildig, kvalificeret rådgivning og støtte til forældre, som er i kontakt med kommunen, fordi deres barn har behov for særlig støtte.
Foreningen Far
Foreningen Far rådgiver om forældremyndigheds- og samværsområdet, samt om forældresamarbejde med fokus på barnet.
ForældreTelefonen (Børns Vilkår)
ForældreTelefonen er et anonymt rådgivningstilbud til forældre og pårørende, som ønsker råd og vejledning om børn og unge i alle aldersgrupper.
FrivilligRådgivningen Aarhus
Frivillignet er Dansk Flygtningehjælps landsdækkende netværk af frivillige, der støtter flygtninge og andre med etnisk minoritets baggrund til at finde fodfæste i det danske samfund.
«StartForrige12NæsteSlut»
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening