Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Leder du efter tilbud til grønlandske børn, findes de under kategorien ’Grønland’. Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

AFS Interkultur
AFS Interkultur tilbyder udvekslingsophold for unge.
Aktion Børnehjælp
Aktion Børnehjælp støtter uddannelse og rettigheder for udsatte børn i Indien. Det gør vi dels gennem bæredygtige projekter for både by- og landbefolkningen på skoler og i lokalområder, gennem vores fadderskabsprogram samt events, filmaftener, genbrugsforretninger m.m. her i Danmark.
Baglandet
Baglandet er mødested og rådgivning for nuværende og tidligere anbragte børn, unge og voksne.
Barnets Ven
Barnets Ven er en storebror-/storesøsterordning, hvor unge frivillige fra Red Barnet Ungdom mødes med et barn, der har brug for lidt ekstra opmærksomhed i hverdagen.
Bilauget
Socialt samvær omkring aktiviteten biavl. Fællesskabet består af folk med mange forskellige baggrunde. Der tales på dansk, arabisk og engelsk.
Bryd Tavsheden
Bryd Tavsheden hjælper børn og unge der er udsat for familievold eller kærestevold. Vi tilbyder anonym, professionel rådgivning over telefon, chat og webbrevkasse.
Børn & Unges Mærkesager
Vi laver konfirmations mad til mindre bemidlede familier. I 2017 lavede vi 2000 kuverter og dækkede hele landet.
Børn, Unge og Sorg
Børn, Unge & Sorg er en rådgivning for børn og unge op til 28 år med alvorligt syge eller døde forældre/søskende.
Børns Vilkår
BørneTelefonen tilbyder anonym telefonrådgivning for børn og unge.
Børns Voksenvenner, Aarhus
Børns Voksenvenner Århus skaber venskaber mellem børn med et spinkelt socialt og familiemæssigt netværk og frivillige, ressourcestærke voksne.
«StartForrige12345NæsteSlut»
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening