Besøgstjenester

Fredenskirkens besøgstjeneste
Fredenskirkens Besøgstjeneste skaber kontakt imellem folk med lyst og overskud til at blive besøgs- eller motionsven og personer, der kan have brug for og glæde af en sådan kontakt.
Hasle Kirkes besøgstjeneste
Besøgstjeneste betyder omsorg for ensomme med samtale, højtlæsning, gåture ect. Frivillige lærer om den eksistentielle samtale - og i det hele taget om det at give omsorg.
Helligåndskirkens Besøgstjeneste
Helligåndskirkens Besøgstjeneste har til formål at afhjælpe ensomhed, at skabe kontakt og øge glæden i hverdagen for sognets svageste borgere.
Røde Kors - Besøgstjeneste
Røde Kors’ Besøgstjeneste er et tilbud om at blive besøgsmodtager til alle, der føler sig ensomme eller isolerede og savner personlig kontakt til andre mennesker i hverdagen.
Trøjborg-Riisvangen Besøgstjeneste
Trøjborg-Riisvangen Besøgstjeneste er et fælles initiativ ved Skt. Johannes kirke og Lokalcenter Trøjborg . Vi besøger mennesker i alle aldre, der oplever ensomhed og har brug for en at tale med.
Viby sogns Besøgstjeneste
Har du behov for et besøg engang imellem, fordi du sidder alene hjemme i mange af ugens dage? Bor din familie langt væk, eller du har meget lidt eller slet ingen familie? Er du ikke længere så godt gående, og måske også kommet ud af vane med at komme ud mellem andre?
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening