Integration

Al Nour ungdomsforening
Al Nour ungdomsforening arbejder for at opfylde kulturelle, underholdnings- og uddannelsesmæssige behov hos unge indvandrere.
DFUNK – Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk
DFUNK står for en bred vifte af aktiviteter, der alle har til hensigt at skabe bedre vilkår for flygtninge og sætte fokus på centrale flygtninge- og integrationspolitiske spørgsmål.
FrivilligRådgivningen Aarhus
Frivillignet er Dansk Flygtningehjælps landsdækkende netværk af frivillige, der støtter flygtninge og andre med etnisk minoritets baggrund til at finde fodfæste i det danske samfund.
IT caféen Lærdansk Aarhus
I IT-caféen kan man få hjælp til programmer som bruges på Lærdansk Aarhus samt NemID, Digital post, registrering af flytning, E-boks etc. Man kan få hjælp på mange forskellige sprog bl.a. engelsk, arabisk, spansk etc. Hver Mandag kl. 10-14, onsdag kl. 11-15
IT-Guide foreningen Gellerup
IT-Guide foreningen Gellerup samler alle med interesse for IT i et fællesskab og for at dele ud af medlemmernes viden til borgere uden IT-kompetencer ved hjælp af gratis kurser.
Kvindehuset i Aarhus
Kvindehuset er et aktivitetshus for alle kvinder i Aarhus hvor man kan deltage i forskellige aktiviteter, slappe af og møde andre kvinder.
Læseværter
Læseværter er en del af Frivilliggruppen Aarhus under Frivillignet – en del Dansk Danskflygtningehjælp.
Novum
Novum skaber et forum for netværk og erfaringsudveksling for personer med videregående uddannelse og etnisk minoritetsbaggrund.
Peace and friendship international organization
A voluntary, non-profit humanitarian organization, an independent local and international organization.
TNT Viet-Media
TNT Viet-Media beskæftiger sig med radio / TV-udsendelser på dansk / vietnamesisk og samarbejder særligt med unge spirende talenter inden for medie, musik, sang og dans.
«StartForrige12NæsteSlut»
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening