Øvrige

I denne kategori finder du øvrige tilbud, som spænder bredere end de øvrige kategorier og som henvender sig til alle eller flere forskellige slags målgrupper.

Her findes tilbud om folkeoplysning, foreningsstøtte og rådgivning, førstehjælp, hjælp ved mobning, samt jobformidling og socialøkonomiske virksomheder, rådgivning om arbejdsmarkedet, konfliktrådgivning og selvhjælpsgrupper.

Be There For Each Other
Laver især events og er nystartet.
Beredskabforbundet – Aarhus Kreds
Beredskabsforbundet medvirker til at udbrede kendskabet i befolkningen til beredskab og forebyggelse.
Bistad
BISTAD er en forening, som gennem drift af bistader i byen forsøger at genskabe den naturlige balance i økosystemet, som producerer og sælger honningen fra biavlen lokalt, og som tilbyde fleksibelt og meningsfuldt arbejde for byens udsatte borgere.
CfK-Ung
KIF er et projekt under ’Center for Konfliktløsning’, som står for Konflikthåndtering i Foreningslivet, og er et gratis tilbud til børne- og ungdomsorganisationer.
Dansk Folkehjælp Aarhus Afd.
Dansk Folkehjælp tilbyder førstehjælpskurser til såvel privatpersoner som til virksomheder.
Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904
Børnehjælpsdagen er en hjælpeorganisation, der støtter anbragte børn og udsatte unge i Danmark
Frivilligcenter Aarhus
På Frivilligcenter Aarhus arbejder vi for at støtte, udvikle og fremme den frivillige sociale indsats for sårbare og socialt udsatte mennesker i Aarhus.
Kulturgyngen
Foreningen ’Kulturgyngen’ er en social økonomisk virksomhed i Aarhus midtby, der beskæftiger sig med netværksarbejde for arbejdsløse. Herunder jobtræning, revalidering, aktivering og samfundstjeneste.
Åben Konfliktrådgivning Aarhus
Åben Konfliktrådgivning er for alle, da alle mennesker oplever konflikter, og derfor kan alle have glæde af rådgivning, hvis en konflikt er ved at gå i hårdknude.
Århus Ungdommens Fællesråd
ÅUF hjælper ungdomsforeninger med råd, vejledning og støtte i foreningsspørgsmål og sikrer, at disse foreninger får en stemme i kommunen.
«StartForrige12NæsteSlut»
Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Find forening