Sindslidendes Vilkår

Formål:

Med fokus på sund livsstil, samvær og fællesskab, ønsker vi at øge brugernes trivsel og bidrage med positive oplevelser både individuelt og socialt. Vi tilbyder ikke behandling, men hyggeligt samvær, hvor vi tilbereder aftensmad i fællesskab, arrangerer kreative aktiviteter og spil eller vi tager ud af huset og besøger nogle af byens kulturelle tilbud.

Tilbud:

Du finder os på Sønder Allé 33. 8000 Aarhus C. 

Telefon i åbningstiden: 53 11 23 43

 

Bazen: mandag, tirsdag og onsdag kl. 16.00-20.45

I værestedet Bazen mødes brugere og frivillige om eftermiddagen til kaffe og frugt, hyggelige samtaler og gerne et brætspil. Et samlingspunkt i værestedet er desuden det sunde og økologiske aftensmåltid, som vi planlægger og tilbereder i fællesskab.

Aktivitetscaféen: søndag kl. 15.00-19.45

I Aktivitetscaféen tilbyder vi aktiviteter både i og ude af huset, fx kreative aktiviteter, brætspilsturneringer, film- og podcastaftener, biografture eller museumsbesøg.

 

Målgruppe:

Målgruppen er personer med psykiske sårbarheder, som har behov for at være en del af det trygt fællesskab. Vi har både brugere, som har psykiske diagnoser, heribland psykotiske lidelser og brugere, der er ensomme og mangler et tilhørssted. 

Værestederne er åbne for alle over 18 år.

Address

  • Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Helene Vennevold (formand)
  • Formand: 53 11 23 41