SIND Ungdom Aarhus

Formål:

Sind Ungdom Aarhus ønsker med vores klub at skabe fællesskab og rummelighed for psykisk sårbare unge og gennem synlighed af SIND Ungdom Aarhus at bidrage til at aftabuisere psykisk sårbarhed. Vi øsnker at skabe rum, hvori vi møder hinanden med forståelse, respekt og anerkendelse i et fællesskab, der sigter mod større livsglæde.

Derfor skal SIND Ungdom Aarhus:

- Arbejde for at tilbyde aktiviteter, frirum og stræke fællesskaber, hvor sårbare unge kan møde andre sårbare unge, bryde med ensomhed og afmagt og genvinde styrken til at håndtere deres egen livssituation og troen på deres egen værdi.

- Guide og støtte psykisk sårbare unge til at tage aktivt del i cicilsamfundet omkring dem, blive en stemme i den demokratiske debat omhandlende psykisk åsrbarhed og således inspirere andre psykisk sårbare unge til at så frem og deltage i de samfundsmæssige processer.

- Arbejde for at nedbryde fordomme og tabuer om psykisk sårbarhed balndt unge gennem information, oplysning og debat. Herunder at fremme forståelsen mellem psykisk sårbare unge og andre unge.

Tilbud:

Vi mødes hver tirsdag kl. 16-21 på Alléskolen, Toldbodgade 5, 4.sal. 8000 Aarhus.

Afslapning og hyggensak i godt selskab er essensen når vi mødes i klubben. Vi snakker, griner, spiller spil, slapper af, handler ind og laver mad sammen. Man er altid velkommen, og man behøver ikke at sige på forhånd, at man kommer. Vi hjælpes ad med at vælge dagens menu, købe ind og lave mad. Det ksoter 20 kr. at spise med. Ind imellem laver vi en " ude-af-huset tur" som eksempelvis biograftur.

Telefonen er kun tændt, mens klubben er åben hver tirsdag fra 16-21. Men amn er også velkommen ril at skrive til os på aarhus@sindungdom.dk

Målgruppe:

Vores tilbud gælder unge med psykisk sårbarhed i alderen 16-35 år.

Address

  • Alléskolen, Toldbodgade 5, 4.sal 8000 Aarhus C

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Lea Behr Eliasen
  • 61787883