Røde Kors Aarhus – Værket

Formål:

Røde Kors Aarhus er en frivillig organisation, som arbejder målrettet på at gøre en indsats i det aarhusianske lokalsamfund. Vores mission er at kunne yde frivillig hjælp, hvor der er brug for det. Vi har pt. 27 aktiviteter, som spænder bredt fra ensomhed til genbrug.

Tilbud:

(Net)Værket i Aarhus blev oprettet i april 2017. Deltagerne mødes hver uge i Røde Kors Huset, hvor de frivillige, der er tilknyttet Værket, har sørget for kaffe, te, kakao og snacks.

Aktiviteterne til møderne er lokalt bestemte. Deltagerne har derfor selv indflydelse på, hvad der skal fokuseres på fra gang til gang, og hvilke fælles aktiviteter der ellers skal laves i netværket. Derudover er det enkelte netværk selv involveret i at forventningsafstemme, så de deltagerne ved hvad der bliver forventet af dem til møderne og udenfor. Det er f.eks. individuelt om man har lyst til at hilse på gaden.

Netværksmøderne involverer altid øvelser, som skal være med til at give deltagerne redskaber til at håndtere ensomheden. Der indgår samtaler om temaer, som er relevante for netværket. Endelig mødes vi for at hygge os, socialisere, snakke og vigtigst af alt for at understrege "at du ikke er alene."

Målgruppe:

Voksne, der føler sig ensomme i alderen 30-60

Address

  • Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Marianne Dammand Iversen / Line Riddervold Thorsen
  • 40 47 01 34 / 40 21 55 60