Livsværkstederne i Gellerup – Café Vita

Formål:

Café Vita er vi med til at skabe fællesskab og social inklusion. Her kan man komme for blot at være som den, man er, eller man kan komme for at være sammen med andre. En del af vores formål er at udvikle og formidle nye metoder i det diakonale og sociale arbejde og sikre alle deltagende, herunder frivillige medarbejdere, indflydelse og ansvar.  Alt, hvad vi laver, hviler på værdierne respekt, åbenhed og nærvær.

Tilbud:

En af vores fornemmeste opgaver er at skabe gode rammer for og invitere med i samtale og samvær, i caféen såvel som i lokalområdet og på ture. Caféen tilbyder hver dag smørrebrød, varm mad, kolde og varme drikke samt ofte kage. Her foregår fælles måltider og fejringer, brætspil, pool, events mm. I lokalområdet er vi med til eksempelvis koncerter eller markedsdag. Ture ud af huset kan gå til andre steder i Aarhus eller længere væk. I tillæg til det, der foregår med udgangspunkt i caféen, tilbyder vi gratis rådgivning inden for økonomi, retshjælp og udlændingeretshjælp.

Målgruppe:

Alle – her kommer folk med forskellig sproglig, kulturel, religiøs og social baggrund og folk forskellige steder i livet

Address

  • Gudrunsvej 7, Postboks 1522, 8220 Brabrand

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 86 25 95 99