LAFS, Landsforening af Fleks- og skånejobbere

Formål: 
LAFS arbejder for at støtte og forbedre vilkårene for alle fleksjobbere, for førtidspensionister i job med løntilskud samt andre hvor arbejdsevnen er truet. LAFS er en humanitær organisation, der vejleder og servicerer medlemmerne samt driver interessevaretagelse fortrinsvis ved frivillig arbejdskraft. LAFS afholder offentlige møder, hvor der oplyses om pligter og rettigheder for målgruppen. LAFS deltager i høringer, konferencer m.m., der har relevans for målgruppen. LAFS samarbejder med patient- og andre interesseorganisationer. LAFS uddanner egne bisiddere og tilbyder bisidderhjælp til medlemmerne. LAFS’ virke skal være uafhængig af religiøse, økonomiske og politiske  interesser.

Tilbud: 
LAFS har åbent for telefonhenvendelser mandag, tirsdag og torsdag fra k. 10.00 – 14.00 på tlf. 93208060. Mail besvares så vidt muligt indenfor 24 timer – mail sendes til lafs@lafs.dk Vejledning i beskæftigelses- og sociallovgivning, specifikt målrettet personer visiteret til fleksjob, personer under afklaring, i ressourceforløb, kontanthjælp m.fl.

Målgruppe:
Medlemmer af LAFS, kan benytte vores daglige vejledning, vores samarbejde med advokater, bisidderordning. Cafémøder m.m. er åbent for alle. Der vil endvidere blive afholdt kurser i beregning af fleksløntilskud som udbydes til alle – uanset medlemskab af LAFS.

Address

  • Arn. Nielsens Boulevard 126 2650 Hvidovre

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Merete Hornecker
  • 21716321