Læseforeningen

Formål:

Vi arbejder for at fremme den skønlitterære læsning overalt i samfundet og for at inddrage enhver uanset baggrund i stærke, læsende fællesskaber. For at nå dette mål uddanner vi læseguides i metoden guidet fælleslæsning og opretter læsegrupper.

Tilbud: 

Vi udbyder læsegrupper til en bred målgruppe. En læsegruppe består typisk af en 6 - 10 mennesker men kan variere i størrelse afhængig af målgruppen. Læsegrupperne ledes af en læseguide, der er uddannet i metoden guidet fælleslæsning og som altså læser højt.

Som deltager i en læsegruppe får du mulighed for at indgå i et særligt, lille fællesskab, hvor I deler jeres tanker om de tekster, der læses op, og derigennem sammen skaber en fælles oplevelse, rum for refleksion og en bredere forståelsesramme. En læsning tager typisk 1,5 time og en gruppe mødes typisk én gang om ugen. Vi læser skønlitteratur: digte, noveller og uddrag fra romaner.

Målgruppe:

Da nærmest alle kan have gavn/glæde af at deltage i en læsegruppe, er vores målgruppe meget bred. Dog er vores primære målgrupper psykisk sårbare, socialt udsatte og ældre.

Address

  • Skovgaardsgade 3 8000 Arhus C

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Mette Stenberg
  • 2324 0876