Gallo Kriserådgivning

Formål:

Hos Gallo Kriserådgivning arbejder vi for at give socialt og psykisk sårbare et trygt fællesskab samt hjælp med deres problematikker. Problemstillingerne som vi arbejder med kan være alt fra de helt små til de helt store, hvilket betyder, at folk kommer til os med alt fra kærestesorger og eksamensstress til depressioner og angst. Derudover søger vi igennem aktiviteter, ture og fællesspisninger at give gæsterne i vores værested et meningsfuldt fællesskab, hvor de kan have deres faste base i hverdagen.

Tilbud:

Åbningstiderne er: alle hverdage om eftermiddagen klokken: 13-17, samt alle hverdage om aftenen klokken: 18-22. Vi tilbyder forløb, akutsamtaler, socialrådgivning og har derudover en krisetelefon som man kan henvende sig på i vores åbningstider på nær onsdag eftermiddag. Ønsker du at blive skrevet op til et forløb eller få en akutsamtale kan vi kontaktes på 86188698 eller ved at møde op i vores hus. I værestedet er man ligeledes altid velkommen til at komme og få en kop kaffe, noget brød og en snak med en af vores mange frivillige.

Målgruppe:

Alle er velkomne i vores samtaleterapi og værested, dog henviser vi personer med alkohol- eller stofmisbrug til andre tilbud.

Address

  • Hans Hartvig Seedorffs Stræde 18E 8000 Aarhus C

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Steffan Frydkjær