Gallo Gartneriet

Formål:

Gallo Gartneriets overordnede formål er, at tilbyde et arbejdsfællesskab for voksne over 18 år, der har en psykisk sårbarhed og, som for en kortere eller længere periode ikke har de nødvendige ressourcer for at kunne deltage på det ordinære arbejdsmarked. Der tilbydes arbejde til alle, som for en stund, eller en længere periode har behov for at sunde sig. Derudover er haven et fristed, hvor alle der er optagede af at dyrke jorden kan mødes, udveksle erfaringer og deltage i havearbejdet. 

Tilbud: 

Et venligt og hensyntagende arbejdsfællesskab i det grønne. Gartneriet er et offentligt rekreativt område, som alle døgnets 24 timer er åbent for besøgende, der gerne vil nyde haven og udsigten til vandet. Der er ydermere mulighed for, som medlem af gartneriets forening, at få sit eget højbed til dyrkning af grøntsager, blomster og urter.

Målgruppe: 

Alle der har interesse i at dyrke økologisk have og møde andre mennesker er velkommen til at deltage i Gartneriets aktiviteter, uanset baggrund, erfaring eller sted i livet. Målgruppens bredde defineres af, at psykisk sårbarhed rammer bredt i demografisk forstand. Derfor henvender vi os til mennesker der er sygemeldte pga. stress, diagnosticeret psykisk sygdom, ensomme ældre eller unge, flygtninge og indvandrere, og alle de derimellem, som savner at være del af et fællesskab, og at lære mere om den økologiske dyrkning.

Address

  • Rolighedsvej 6, 8240 Risskov

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 26 16 51 98