Fundamentet

Formål:

Fundamentet er en aarhusiansk frivillig forening, der gennem, det vi kalder en grundlæggende indsats, årligt hjælper mere end 200 sårbare og udsatte mennesker med at komme tættere på et stabilt, selvstændigt liv med job, uddannelse, positive relationer og mental sundhed.

Tilbud:

Vores indsats er båret frem af 70 frivillige, hvoraf flere af disse er fagprofessionelle, der yder den hjælp, de er uddannet til. Vi har blandt andet psykologer, psykoterapeuter, socialrådgivere, pædagoger, mentorer, fysioterapeuter, massører, psykomotoriske behandlere, akupunktører og flere andre fagligheder tilknyttet vores hus. Vi skræddersyer et forløb hos os, så man får den hjælp, man har brug for. Det er os, der skal tilpasse os den enkelte borgers unikke udfordringer, ikke omvendt.

Målgruppe:

Vores borgere kæmper med psykosociale udfordringer og de til tider kaotiske livsrammer, der opstår omkring et menneske, der endnu ikke har fundet balancen i sit eget liv. 75% af dem, vi hjælper, er mellem 18 og 35 år, men vi hjælper i udgangspunktet alle aldersgrupper.

Address

  • Søren Frichs Vej 42P,

    8230 Åbyhøj

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 42310982