Foreningen Frivillig Åben Dialog Netværk

Formål:

Formålet er at afhjælpe social marginalisering og i stedet tilbyde relationel velfærd. Formålet er at tilbyde hjælp som forebyggelse, når systembet (det offentlige) er svært at finde, afviser eller har lange ventelister. Formålet er at borgeren og netværket får hurtig hjælp.

Tilbud:

Vi er frivillige som alle har den 2 årig uddannelse i Åben Dialog - relations og netværksarbejde. Vi arbejder i teams af 2 personer og søger at tilbyde samtaler så hurtigt som muligt på hverdage efter henvendelse til os.

Målgruppe:

Målgruppen er borgere der er i risiko for socialemarginalisering i Aarhus og omegn. Borgerne kan have følgende problemstillinger tæt inde på livet som psykosociale sårbarheder, psykiske lidelser, misbrugsproblematikker, hjemløshed, kriminalitet, fysiske lidelser ol. Det kan være borgere, der er i risiko for at blive ekskluderet fra f.eks. uddannelsessystemet, arbejdsmarkedet, bolig eller som har en ustabil boligsituation. Samt borgere, der er i risiko for at miste deres netværk eller som har et spinkelt netværk.

Address

  • Grønnegade 80, 8000 Aarhus C

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Rita Christensen / Peter Schulz
  • 93972495