Fairbar

Fairbar er frivillighedens bar!

Fairbar er KFUM og KFUK’s non-profit café drevet af frivillige. Den ligger på Nørre Allé 66 i Aarhus C. Fairbar og Frivilligcenter Aarhus har indgået et samarbejde til gavn for vores medlemsforeninger og deres tilknyttede frivillige og brugere. Her hos Frivilligcenter Aarhus håber vi på, at I synes, vores samarbejde med Fairbar er lige så spændende, som vi gør, og at I tager godt imod Fairbar som frivillighedens bar i Aarhus. Har du spørgsmål om samarbejdet, kan du kontakte Frivilligcenter Aarhus.

Lån af Fairbars lokaler og booking til offentlige arrangementer for Frivilligcenter Aarhus' medlemsforeninger

Fairbar stiller baren til rådighed for alle Frivilligcenter Aarhus’ medlemsforeninger. Man kan gratis booke baren til både offentlige arrangementer alle hverdage i tidsrummet 10.00-23.00 og til interne arrangementer alle søndage i tidsrummet 10.00-22.00. Bookes baren til interne arrangementer, er der lukket for offentligheden. Gruppen til det interne arrangement skal dog være på mindst 15 personer, benytte baren i mindst halvanden time og købe sine drikkevarer og/eller mad hos Fairbar. Husk at booke baren i god tid – både til offentlige og interne arrangementer.

Er du interesseret i at booke Fairbar til et arrangement, kan du skrive direkte til Fairbar på leder@fairbar.dk.

Støttekontoer

Man kan få oprettet en støttekonto til sin frivilliggruppe hos Fairbar. Fairbar støtter hver enkelte frivilliggruppe med 20% af alt, hvad medlemmerne af gruppen køber for på Fairbar. Frivillige fra de enkelte frivilliggrupper skal blot nævne deres frivilliggruppe ved hvert køb for, at 20% af købet sættes ind på frivilliggruppens støttekonto.  Pengene på frivilliggruppernes konto udbetales i gavekort på minimum 500 kroner eller mere. De enkelte gavekort skal bruges på én gang på den dag, de tages i brug. Beløbet på kontoen skal benyttes på varekøb på Fairbar og kan ikke veksles til kontanter.

Ved at skrive til leder@fairbar.dk kan de enkelte frivilliggrupper oprette en konto hos Fairbar. Man kan også henvende sig leder@fairbar.dk  for at få at vide hvor mange penge, der er på kontoen og anmode om at få udstedt et gavekort.